Fryslân * Friesland

Grutsk!

Zo ontzettend trots dat ik een echte Friezin ben. Geboren in hartje Sneek en ruim 25 jaar het mooiste bedrijf van Fryslân mogen leiden. Ook nu ik weer terug ben in Den Haag, blijf ik nauw verbonden met Fryslân. Door ons huis in Heeg, door mijn familie en vrienden, maar uiteraard ook door de vele relaties en connecties. 

 

De Friese vlag wappert aan de hofvijver in hartje Den Haag. De stad van waaruit Nederland wordt geregeerd, waar onze Koning en Koningin wonen, waar contacten en verbindingen worden gemaakt met de hele wereld....


Beleef Friesland 

 

Friesland heeft zo ontzettend veel mooie plekjes. Regelmatig zal ik hier een aantal noemen mét een doorlink!

 

Landgoed Lauswolt - Één van mijn liefste vrienden heeft het genoegen de gastheer te mogen zijn van deze unieke plek in Beetsterzwaag. Marc van Gulick en zijn team ontvangen je met alle grandeurs. Zowel zakelijk als privé een heerlijke plek! Neem een kijkje op de site of nog beter, ga er gewoon naar toe, geniet! 

 

Landgoed Lauswolt

Van Harinxmaweg 10

9244 CJ  BEETSTERZWAAG

 

+31 512381245

info@lauswolt.nl

 

 

Het Friese (en Sneeker) Paspoort is een super leuke gagdet om toch onze grenzen symbolisch wat te bewaken... we blijven een unieke provincie met een eigen taal, cultuur en grens. Ik heb het genoegen gehad om een keer het voorwoord te mogen schrijven. Grutsk!