Tige Tank

Juni 2019

 

 

Na een periode van afwezigheid, heb ik een moeilijke maar weloverwogen keuze gemaakt. Ik neem afscheid van de Weduwe Joustra en ga verhuizen naar Den Haag.

Vijfentwintig jaar, waarvan vele jaren samen met mijn vader, vol enthousiasme gebouwd aan ons familiebedrijf. Al mijn energie gegeven.  Het was geen baan, het was een passie. Wat heb ik ontelbaar veel mooie, unieke en vooral bijzondere momenten mogen beleven. Wat heeft de Weduwe Joustra mij veel gebracht en nog meer gegeven. Een (familie)traditie voortgezet, levendig gehouden en wat staat er een sterk merk. Ik heb me een ambassadeur gevoeld; voor de Weduwe, voor Sneek en voor Friesland.

Dankbaar en trots kijk ik terug op al die jaren. Tige Tank, ik heb genoten, van alles…    


Uiteraard blijf ik nauw verbonden met Friesland, mede door ons huis in Heeg. Maar voor nu ga ik richting Den Haag, de stad waar ik mijn studietijd heb doorgebracht en mijn liefde Paul woont. Mijn stukje Friesland neem ik mee naar de hofstad. Verbinden, samenwerken en communicatie zijn bekende eigenschappen die deze afstand doen verkleinen en de band versterken. Daarin zal ook zeker ergens mijn toekomst liggen!

 

We zien elkaar, ergens in het Haagse of het Friese, Tsjoch!

                                                                  

Heleen C. Sonnenberg